fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/rendezvenyek/2013/golyabal

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:



Régi rendezvények

Gólyabál 2013

golyabal2013 2A 2013-as gólyabál november 8-án került megrendezésre, a VIII.A osztály által. Az elmúlt évekhez hasonlóan iskolánk díszterme adott otthont rendezvényünknek. Az idei gólyábálon egy kicsit változtattunk a műsoron és gólyáinkat kb. 10 fős csapatokba rendeztük. Így kaptunk 8 gólyacsapatot. Mindezt saját tapasztalatunkból kiindulva. Nagyon rossz érzés volt, amikor minket nem válogattak be abba a két párba az osztályból, akik résztvehettek a rendezvényen.

Nem szerettük volna ha más is átéli e tapasztalatokat és így minden gólya belekerült valamelyik csapatba. Ennek több előnye is volt, például összerázódtak gólyáink és csapatszellem-építő jellegű is volt. A próbákon is együtt, egymást bíztatva kellett résztvenniük. Így aki táncolni akart, az mehetett táncolni, aki meg nem tudott énekelni, azt sem volt muszáj. A próbák közé még beloptuk a tavalyi egy perc és nyersz játékunk néhány próbáját is. Minden csapat húzott egy feladatot, majd aki szeretett volna játszani, az végezte el. Sikerétől, ügyességétől függően kapott pontot. Ezen kivül még volt keringő és néptánc, amire pár szorgos, vígkedelyű osztálytársunk fáradalmat nem ismerve készítette fel a gólyákat. A szavazást sem a megszokott zsűris módszerrel oldottuk meg. Mobilzsűrit szerveztünk, vagyis nyomtattunk szavazólapokat és a próbák előtt véletlenszerűen szétosztottuk, majd összeszedtük és ezek alapján kaptuk meg, az egész rendezvény végeredményét, mert ez a délután sem volt tét nélküli. A nyertes csapat az osztályának szerzett egy belépőt a szárhegyi Lázár-kastélyba. A nyertes osztály az V.C lett. Az eredményhirdetés után kezdődött a szokásos a buli a földszinten.

{gallery}rendezvenyek/2013/golyabal{/gallery} 

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap