fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/rendezvenyek/2014/ovoda/katicak

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:Hírek

Kiscsoportos katicáink

Mikulásjárás

A katicabogár névre hallgató kiscsoportosoknak nagy élményt jelentett, hogy a napköziben találkozhattak a Mikulással. Számukra ez újdonság volt, hogy ide is ellátogatott. Nagy volt az izgalom, de annál nagyobb volt a meglepődés, amikor meghallották a folyosón a Mikulás gyönyörűen szóló csengőjét. Kíváncsian várták, miről fog mesélni a Mikulás és hogy mit rejt szép piros zsákja. Az ajándékért köszönetképpen versikékkel, dalokkal kedveskedtek a Mikulásnak.

Adventi munkadélután

A gyerekekkel együtt valami szépet alkotni a világon az egyik legcsodálatosabb dolog. Apró kezeik közül szebbnél szebb munkák kerülnek ki. Ezért is szerveztük meg ezt a közös tevékenységet, hogy együtt szülőkkel, gyerekekkel alkothassunk. Papírból angyalkát, adventi karácsonyfanaptárt, karácsonyfát készíthettek szüleikkel együtt. Másik választási lehetőség a "természetes anyagok sarka" ahol csodálatosabbnál csodálatosabb díszek, koszorúk készültek. A hangulat nagyon meghitt és kellemes volt. Mindenki jókedvűen felszabadultan dolgozott.

Karácsonyi szereplés
Az egyik legszebb ünnepünk a karácsony. Ez alkalommal közös karácsonyváró ünnepséget tartottunk, ahol a gyerekek szüleikkel együtt mondhatták el karácsonyi verseiket, és közösen énekeltünk karácsonyi dalokat. Az ünnepség végén a gyerekek átadták szüleiknek saját kezűleg készített karácsonyi üdvözlőlapjukat.

{gallery}rendezvenyek/2014/ovoda/katicak{/gallery}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap