fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/rendezvenyek/2014/ovoda/muzeum

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/rendezvenyek/2014/ovoda/oszi

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/rendezvenyek/2014/ovoda/advent

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/rendezvenyek/2014/ovoda/mikulas

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:Hírek

Óvodai foglalkozások

Zajlik az élet a legkisebbeknél is. Egy kis ízelítőt nyújtunk, hogy mindenki lássa, milyen ügyesek vagyunk.

Múzeumi látogatás
Az idén októberben ellátogattunk a múzeumba, ahol megtekinthettük A Ford T - modell kiállítást. Megfigyeltük az régi és új járműveket, valamint a híres Bádog Böske autó egy korabeli makettjét. Érdekes dolgokat tudtunk meg a közlekedésről, egy nagy gyakorlópályán ki is próbáltuk a tanultakat. A kislányok is jól érezték magukat a fiús téma ellenére, közösen autókáztak, utat építettek, jelzőtáblákat kerestek. Az oviba visszatérve mindenki elkészítette a saját gyalogos igazolványát.

{gallery}rendezvenyek/2014/ovoda/muzeum{/gallery} 

Őszi munkadélután
A Bogyó és Babóca csoport középsősei nagyon szeretnek kézműveskedni. Az őszi munkadélutánon többnyire természetes anyagokból készítettek különböző díszeket és játékokat. Sokak kedvence volt a gesztenye oroszlán és a bábozáshoz használható madárijesztő. A levelek közé bújó sünit is nagy örömmel készítették el, közösen a szüleikkel, testvéreikkel. A vidám munka végeztével mindenki haza vitte, amit készített, hogy otthon is megmutathassa azokat családtagjainak.

{gallery}rendezvenyek/2014/ovoda/oszi{/gallery} 

Adventi munkadélután
Az idei tanévben második alkalommal került megrendezésre csoportunkban munkadélután, hogy a szülők és gyerekek közösen tevékenykedhessenek, közös élményeket gyűjthessenek és az elkészült alkotásokat haza víve otthonukat díszíthessék az adventi időben. Ez a délután sok vidámsággal és meghitt perccel ajándékozta meg a gyerekeket, szülőket és óvónőket egyaránt.

{gallery}rendezvenyek/2014/ovoda/advent{/gallery} 

Mikulás járás
A gyerekek legnagyobb örömére idén is ellátogatott napközinkbe a Mikulás. Minden óvódás nagy izgalommal várta a Mikulást, kíváncsiak voltak, hogy vajon mit rejt a zsákja, van-e benne virgács vagy csak ajándék? Szerencsére minden gyermek jó volt az idén így a Mikulás másnak vitte a virgácsait. A középcsoportosok sem voltak hálátlanok, dallal, verssel és nagy öleléssel viszonozták a kapott ajándékokat.

{gallery}rendezvenyek/2014/ovoda/mikulas{/gallery} 

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap