fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



Nagyszünet, 2017 április-június

Üdv a tanév utolsó Nagyszünetében, fogarasysok!

Fogadjunk, azt hittétek, már nem is jelentkezünk. Hát, mi tűrés-tagadás, mi sem voltunk egészen biztosak az ügy-ben. Mert hát ugye az áprilisi szám megjelenésébe bele-pottyant az esős-havas, kéthetes tavaszi vakáció, így el-dőlt, hogy áprilisra, májusra és júniusra egy összevont számot fogunk kiadni. Persze ez sem ment zökkenőmentesen: a szerkesztők folyton vizsgáztak, kirándultak, dolgozato-kat írta, vagy épp naposkodtak az osztálytermükben— tény, hogy mindenkinek annyimennyi dolga volt, ami mellett a suliújságra csak kevés idő és energia maradt.

Ezzel együtt tudtuk, hogy a nyár nem jöhet el Nagyszü-net nélkül—mert ugye nektek is ott vannak a dolgozatok, a félév végi hajrá, a tavaszi nagy egymásratalálások idő-szaka, az év végi jövés-menés, búcsúzkodás. És ehhez azért díszletként még szükség lehet egy újságra—még ha három hónapot összevonó szedett-vetett lecsóújságról van is szó.

Ezért itt vagyunk, jelentkezünk a rendezvények beszá-molóival a húsvét előtti héttől egészen az Iskola másként hétig. De persze körülnéztünk még áprilisban a húsvéttal kapcsolatos hagyományok háza táján, két körkérdéssel is zaklattunk titeket, és persze ajánlunk meg nevettetünk, ahogy már megszokhattátok. A tanév utolsó számában pedig a hagyományokhoz híven a nyolcadikosoktól búcsúzunk, akik mesélnek egy kicsit az elmúlt évekről.

Lapozzatok lelkesen és élvezettel, vagy unottan és ásítozva, vagy meglepetten és hümmögve, vagy csalódottan és fintorogva. Lényeg, hogy lapozzatok! Mert ha most nem, akkor az idén már nem is. Tudjátok, már csak jövőre lesz megint, hogy...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap