fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400Nagyszünet, 2017 március

Hé, fogarasysok! Nem láttátok a tavaszt valahol?

Pedig itt bóklászik valahol biztosan. És biztosan szép is, napsütéses, madárdalos és virágillatú. És előbb-utóbb meg is mutatja magát, már nem késhet sokáig, ugye? Azért ha találkoztok vele, szóljatok neki, hogy várjuk. Csak hogy tudjon róla. Biztos, ami biztos.

Addig is —a várakozást megkönnyítendő— itt a márciusi Nagyszünet: benne utolsókat rúgja a farsang, megtudjuk, hogyan búcsúzott tőle az alsó és a felső tagozatos diák-sereg, illetve kiderül, mi minden egyéb történt még: be-számolunk egy bábelőadásról, a nyolcadikosok próbavizsgá-iról, illetve arról, hogy hogyan ünnepeltünk idén március 15-én. Sőt, arról is hírt adunk, hogy ismét filmezni fo-gunk a diáktanácsosok jóvoltából. Kicsit közelebbről meg-ismerkedünk Király Magdolna tanárnővel és kis munkatár-sunkkal, Biró Katával. Faggatózunk kicsit a babonákról, érdeklődünk arról, hogy mit álmodtatok, és persze szoká-sunkhoz híven ellátunk könyv-, zene– és filmajánlóval (ami ezúttal sorozatajánló lesz), illetve némi pad alatti szórakozással a hátlapon.

Ha ez nem elegendő, hát akkor nézelődjetek, bámuljátok a rügyező fákat, szundítsatok szünetben egy ötperceset, hogy kiheverjétek az óraállítást, várjátok a háromnegye-des nadrágok és pitypangkoszorúk idejét, vagy ikszelges-sétek a zsebnaptáratokban a napokat a húsvéti vakációig. Azt mindenesetre ne feledjétek, hogy mindenképp lesz még Nagyszünet, és bármennyire is kételkedtek bennünk, szá-míthattok arra, hogy előbb-utóbb megint...

... találkozzunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap