fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2016

Nagyszünet, 2016 február-március

Fájdalommentes búcsút a téltől és harsány tavaszüdvözlést kívánunk minden fogarasysnak!

Igen, tudjuk. Ez az az időszak, amikor úgy tűnik, sosem lesz vége, ráadásul nem is nagyon bírjátok már a gyűrődést. De azért higgyetek nekünk,túl fogjátok élni. Hiába a hajtás, a sok verseny, a mindenféle programok, nemsokára itt a húsvét! Vakáció ugyan nem jár érte, de szabadnap igen. És onnan már csak egy kis ugrás a vakáció. Csak tartsatok ki! Ebben segíthet, ha visszagondoltok, hogy nem is volt olyan régen az évnyitó, és mégis mennyi idő eltelt azóta... de ha ez nem működik, akkor se essetek kétségbe. Inkább olvassatok vigaszdíjként egy kis Nagyszünetet.
Már megint összevont számot tartotok a kezetekben, valahogy lelassult a szerkesztőség, ismét így alakult. De ne csüggedjetek, mesélünk nektek az elmúlt két hónap versenyeiről, a farsangi bálról, beszámolunk az aktuális hírekről, megint ajánlunk nektek nézni-, hallgatni- és olvasnivalót, pengét váltunk az idei télről, megtanuljuk, hogyan díszíthetjük virágmintával a falunkat, és faggatózunk kicsit arról, hogy milyen zenéket hallgattok. A hátlapon visszatérnek Sára gondolatai, a fejtörés pedig most kicsit átadja a helyét a humornak.
A beígért Lélek Akták rovat beindulásához szükség lesz a ti segítségetekre is. Kérünk, ha van olyan problémátok, bánatotok, nehézségetek, aminek a megosztását vállaljátok (persze név nélkül), és amelynek megoldásához jól fogna egy-két tanács, ne habozzatok, vessétek papírra, és dobjátok az első emeleti folyosón levő postaládába.
Reméljük, jövő hónapban már működni fog a rovat. Úgyhogy talán lesz mire várnotok. De akár várjátok, akár nem, számíthattok arra, hogy előbb vagy utóbb...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap