fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2015

Nagyszünet, 2015 november

Boldog, élménydús őszt nektek, lelkes, tevékeny (és valószínűleg lassan hullafáradt) fogarasysok!

Már ezerrel zajlik a tanév, és az őszből már a tél felé tartunk. Nem volt könnyű az idei ősz, munkából, nehézségből és bánatból is kijutott nektek, de remélem, tudjátok, hogy derekasan helyt álltatok, és jól vizsgáztatok ötletességből, munkabírásból, nehéz helyzetek kezeléséből és emberségből is.
Lazítsatok egy kicsit, itt a Nagyszünet. Megint késtünk, de már kezd összerázódni az új szerkesztőség, és hm... ki tudja, az is lehet, hogy a jövő havi szám megfelelő időben megjelenik.
Igyekeztünk megint titeket érintő és érdeklő témákkal foglalkozni, ezért beszámolunk az elmúlt hónap jelentős eseményeiről, köztük a focibajnokságokról, a különböző környezetvédelmi akciókról és természetesen a gólyabálról is. Aztán kérdezősködünk a kedvenc filmetekről,de ajánlunk is nektek szabadidős elfoglaltságot, ahogy szoktuk. Novembertől visszatér az Egymásról rovat és a Tanár-diák akták – ezúttal Dorka mutatja be Erdős Nándor tanár urat és Kopacz Márkot. A két Sára ismét kitesz magáért, Kastal Sára egy alkalomhoz illő kézműves-foglalkozásra hív, Kassay Sára pedig az irodalom területén mutat be valamit, a slam poetryt, amit közülünk nem sokan ismernek, ő viszont jártas benne és szép eredményei is vannak. A hátlapon meg ismét sudoku és földrajz Barnitól, ahogy ez már lenni szokott.
Szóval lapozzatok csak bele bátran, hátha épp érdekel. Vagy épp jobb kedvre derít. Vagy csak agyonütöd vele az időt. Akárhogy is, azt már sejthetitek, hogy tőlünk nem szabadultok meg egyhamar. Ha akarjátok, ha nem, mindenképp...

... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,

A szerkesztőség

{pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2015november.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap