fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 4002014

Nagyszünet, 2014 január

Boldogat, újat, sikereset, fogarasysok!
Reméljük, az ünnepek után pihenten és lelkesen érkezte-tek vissza. Az év új, de a félév még a régi. Ott virítanak a napló-ban az ellazulás közben begyűjtött rossz jegyek,a székeken a régi firkák és címkék, újabb megpróbáltatások várnak ránk, rá-adásul az új sapkákat, kabátokat még mindig nem tudjuk új hó-ban felavatni.
Ebben a nem túl könnyű és vidám időszakban is itt a Nagyszünet, hogy jobb kedvre derítsen és elterelje a figyelmün-ket a hétköznapi gondokról.
Nosztalgiázunk kicsit a vakáció előtti időszakról, beszélge-tünk a házszentelésről, vitatkozunk a sportolásról, és bemutatjuk a legkedveltebb diáksportokat. Sütünk egy ünnepi finomságot, és végre visszajelzést kaptok az X-Faktor tippjeitekről. Ha felkel-tettük az érdeklődéseteket, lapozzatok minket, vagy böngésszé-tek az újságot az iskola honlapján. Ha mondanivalótok támad, örülnénk, ha tollat vagy billentyűzetet ragadnátok, és bedobná-tok javaslataitokat az első emeleti ládába, vagy megírnátok őket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Mert akár kétezertizenhárom, akár kétezertizennégy, arra biztosan számíthattok, hogy...
... találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

 {pdf}https://dl.dropboxusercontent.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2014januar.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap