fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2012

Nagyszünet, 2012 október

Mi újság az új tanévben, fogarasysok?

Persze látszólag semmi új: a suli, az suli... órák, szünetek, tanárok, osztálytársak. Annyi változott, hogy eggyel nagyobb számot mondunk, ha valaki azt kérdezi, hányadikosok vagyunk, meg esetleg egy-két új tantárgy. Még a suliújság is itt van, pont mint tavaly.
A Nagyszünet szerkesztősége mégis újított egy annyit, hogy idén minden lapszámunknak lesz témája, októberi témánk pedig épp az újdonság és a változás. Arra gondoltunk, ha elmél-kedünk kicsit a változásról, és körülnézünk, mi újság a suli háza táján, hátha ti is fellelkesültök, rácsodálkoztok az új dolgokra, netán eldöntitek, mit szeretnétek megváltoztatni magatok körül, vagy épp elkezdtek örülni annak, ami maradt a régiben, de leg-alább nem lett rosszabb.
Szó lesz az új mamutiskoláról, ahová járunk, az előkészítő-sökről és elsősökről, akiknek még új az, amit mi már úgy ununk, felkeressük iskolánk néhány új munkatársát és diákját, újonnan induló Pengeváltás rovatunkban pedig megvitatjuk, hogy van-e szükség a változásra vagy maradjon inkább minden a régiben. Idén újra hódít a Művészoldal, úgyhogy várjuk rajzaitokat írásai-tokat a novemberi témában is, ami a Szépség lesz majd.
És ha már az újdonságoknál tartunk: égető szükség van új szerkesztőkre, riporterekre, sőt jól író, szívesen rajzoló állandó munkatársakra is, úgyhogy ha kedved támad, változtass az ar-culatunkon, és bukkanj fel a következő gyűlésen!
De ha minden megújul is, a légyott a régi:
Találkozunk Nagyszünetben!

Üdv,
A szerkesztőség

 {pdf}http://dl.dropbox.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2012oktober.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap