fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



2012

Nagyszünet, 2012 március

 Vigyorogjatok a napra, fogarassysok!

Biztos mind észrevettétek, hogy tavasz van, a jéghegymászás helyett a pocsolyaúszás jött divatba, közeleg a sulihét és a húsvét, az ember pedig érzi, hogy alig bír megülni a padban. vagy azért, mert túl melegen süt a nap az ablakon át a szemünkbe, vagy azért, mert legszívesebben versenyt bicikliznénk a langyos széllel, vagy éppen most kezdünk megszerelmesedni.
Akárhogy is, az élet mindig szép (főleg tavasszal) és sosem áll meg (főleg tavasszal), ahogy a Nagyszünet szerkesztői sem lankadnak. Most is lelkesen szállítják a híreket, dicsérik az ügyeseket, fontolgatják az élet dolgait, ajánlgatják a rajzfilmeket és a játékokat, tesztelik a tudásunkat és bemutatnak bennünket egymásnak. Szó lesz néhány iskolai rendezvényről, a nagy korkérdésről, a színjátszásról, Garfieldról, Batmanről és a negyedi-kesekről egy guszta kis Lecsóban. Ha érdekesnek tűnik, csak lapozzatok bátran!
Ha pedig nem jutott el hozzátok ez vagy valamelyik koráb-bi lapszám, ne feledjétek, hogy az interneten is ott feszítünk szép színesben. Írjatok, rajzoljatok nekünk, vagy legalább olvassatok minket, és most már száradó pályán, pattogó kosárlabdák alatt, verőfényben...
...találkozunk Nagyszünetben!


Üdv,
A szerkesztőség

 {pdf}http://dl.dropbox.com/u/28128528/fogarassy/nagyszunet/nagyszunet2012marcius.pdf{/pdf}

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap