fogarassy.mihaly.iskola@gmail.com | 0266 364 720

fogarasy fejlec 2 400



Hírek

Új kultúrtermék a Gyergyói-medencében

kulturkartyaAjándékozz kultúrát! mottóval indította útjára a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ a Gyergyói-medence új kultúrtermékét, a Kultúrkártyát.

Szándékunk, hogy ezzel a kártyával egy új szintre emeljük az ajándékozás örömét. A Kultúrkártya által ugyanis egy olyan élmény alapú ajándékcsomagot teremtünk, mely az érzelmi és mentális igényességre érzékeny városközösség körében hatékonyan veszi fel a versenyt az idegen és személytelen globalizált ajándéktermékekkel szemben.

Ajánljuk 8 és 150 éves kor közöttieknek, a következő alkalmakra: születésnap, névnap, ballagás, kicsengetés, anyák napja, nők napja stb.

A kultúrkártya kínálata

A Kultúrkártya kezdő értéke 60 lej. A Kultúrkártya kizárólag a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ saját rendezvényein használható fel (a bővülő Partnerlista a www.gymk.ro/kulturkartya weboldalon követhető). A Kultúrkártya a 2013-as évben érvényes.

Kedvezmények

- Kedvezményes belépés a Művelődési Központ által szervezett eseményekre, előadástól függően
- A kedvezményt nyújtó társintézmények és partnerek listája a következő webcímen érhető el: www.gymk.ro/kulturkartya. A lista folyamatosan bővül.
- A kedvezmények a 2013-as évben érvényesek, a felhasznált összegtől függetlenül.

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap